Apollon


eDancing

Περιεχόμενα Online Μαθημάτων Χορού "e-Dancing"


Πληροφορίες e-Learning Χορού

e-Dancing...το e-Learning του χορού!


Ξεκινήστε τώρα χορό και μάθετε τα πρώτα σας βήματα σε τουλάχιστον 30 χορούς, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα online μαθήματα eDancing, που ετοίμασαν οι άρτια εκπαιδευμένοι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon.

Επιλέξτε και διδαχθείτε, βήμα βήμα, στους δημοφιλέστερους Ελληνικούς και διεθνείς χορούς, σύμφωνα με το πληρέστερο σύστημα διδασκαλίας χορού.

Μάθετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας χορούς μέσω eLearning και γνωρίστε σε βάθος, την ιστορία, τα χαρακτηριστικά, την μουσική και τα βασικά τους βήματα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σας δωθεί η ευκαιρία, χορεψτε!! Παράλληλα, οι πόρτες των σχολών χορού Apollon είναι ανοιχτές, ώστε στο επόμενο εκπαιδευτικό μας πάρτυ να εξασκηθείτε στους αγαπημένους σας χορούς.
Βηματισμοί χορού

bhmata-mathimata-xorou-bhmatologio-steps-pencil-dance
 • Παρουσίαση βήματος
 • Ανάλυση βήματος
 • Περιγραφή ανά βήμα

Σε κάθε μάθημα χορού online, περιέχεται μια γενική παρουσίαση του βασικού βηματισμού στο χορό που επιλέξατε. Μετά από την ανάπτυξη της γενικής εικόνας του βήματος μπορείτε να δοκιμάσετε να το χορέψετε σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται κάθε φορά. Μέσα από την περιγραφή του κάθε πατήματος θα μπορέσετε να βελτιώσετε το στύλ σας και να απογειώσετε το χορό σας.

Σύντομη
ιστορία

istoria-xorou-papyrous-pencil-dance
 • Η δημιουργία του χορού
 • Οι επιρροές του χορού
 • Η μουσική του χορού

Για να κατανοήσετε καλύτερα το ύφος και το στύλ του χορού, στο eDancing των Apollon dance studios, ενσωματώνεται σε κάθε μάθημα χορού μια σύντομη ιστορική αναδρομή για την δημιουργία του, τις επιρροές και την εξέλιξη της μουσικής του.Έτσι, κατανοώντας τους λόγους δημιουργίας, θα μπορέσετε πιο εύκολα να αφομοιώσετε το στυλ , την τεχνική και την δυναμική του εκάστοτε χορού.

Χαρακτηριστικά χορού

xaraktiristika-xorou-periexomena-cogs-pencil-circle
 • Εθιμοτυπία χορού
 • Στύλ χορού
 • Ρυθμός χορού

Μάθετε, στο online δωρεάν μάθημα χορού, την φιλοσοφία και τα έθιμα του κάθε χορού και απογειώστε τις χορευτικές σας επιδόσεις, μέσα απο την κατάλληλη νοοτροπία όπως αρμόζει σε κάθε χορό. Αναπτύξτε την τεχνική σας και εξασκηθείτε στην μουσική για να φτάσετε το χορό σας ένα βήμα πιο πάνω.dancing is

living
Είπαν..Για τον χορό..
living is

dancing

Συνδιασμοί Online Μαθημάτων Χορού "e-Dancing""e-Dancing Χορού και Practice Plan


Συνδιάστε τα online Δωρεάν μαθήματα χορού μαζί με άλλη μια δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία της ιστοσελίδας μας, το Practice Plan. Ένας οδηγός προετοιμασίας, εξάσκησης και δημιουργίας χορού, που θα σας βοηθήσει να αφομοιώσετε εύκολα τα πρώτα σας βήματα σε τουλάχιστον 30 χορούς, μαζί με τα ειδικά σχεδιασμένα online μαθήματα eDancing, που ετοίμασαν οι άρτια εκπαιδευμένοι δάσκαλοι των σχολών χορού Apollon.

Το e-dancing και το practice plan, όχι μόνο συνδιάζονται μεταξύ τους αλλά θα λέγαμε, οτι αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς κάθε νέα ύλη -γνώση χορού, για να αφομοιωθεί , χρειάζεται και την απαραίτητη εξάσκηση.

Αναπτύξτε την φυσική κατάσταση και την ευλυγισία του σώματος σας, εξελίξτε την χορευτική σας δημιουργικότητα, κάντε προθέρμανση πριν απο κάθε μάθημα και εξασκηθείτε στα βήματα των αγαπημένων σας χορών


Δείτε το Practice Plan


Προθέρμανση χορού

idiotika-mathimata-xorou-atomika-idiaitera-pencil-dance
 • Ασκήσεις ποδιών
 • Ασκήσεις κορμού
 • Ασκήσεις χεριών

Προθέρμανση: Στα online μαθήματα χορού συμπεριλαμβάνεται και η προθέρμανση. Με τις φωτογραφίες που υπάρχουν για την προθέρμανση αλλά και την επεξήγηση τους, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να ζεσταθείτε και μετά να ξεκινήσετε το χορό σας. Πρέπει να κάνουμε πρώτα την προθέρμανση μας και ύστερα να ξεκινήσουμε την άθλησή μας.

Δημιουργικός
χορός

group_mathimata_xorou-omadika-pencil-dance
 • Φιγούρες χορού
 • Δημιουργικότητα χορού
 • Freestyle χορογραφίες

Δημιουργικός χορός: Με τον δημιουργικό χορό, σας δίνεται η δυνατότητα να χορέψετε όπως εσείς επιθυμείτε. Σας έχουμε ετοιμάσει το χορευτικό αλφάβητο με μοναδικό σκοπό να χορέψετε και να κινηθείτε με όποια σειρά θέλετε. Θα έχετε για συντροφιά σας το Practice Plan, έναν βοηθό εξάσκησης όπου θα σας εξηγεί ακριβώς πως μπορείτε να κάνετε την εξάσκηση σας αλλά και πως να καλυτερεύσετε το χορό σας.

Εξάσκηση Βημάτων

party_mathimata_xorou-ekapaideytikes-sygkentrwseis
 • Εθιμοτυπία χορού
 • Στύλ χορού
 • Ρυθμός χορού

Εξάσκηση βημάτων: Με την βοήθεια του Practice Plan θα μπορέσετε να κάνετε την εξάσκηση σας πολύ πιο εύκολη. Σας έχουμε ετοιμάσει τους βηματισμούς του χορού και σας επεξηγούμε ακριβώς πως γίνετε το βήμα. Με την βοήθεια αυτή μπορείτε να εξασκηθείτε πολύ πιο εύκολα αλλά και να κατανοήσετε το χορό σας ακόμα περισσότερο. Με την εξάσκηση του βήματος, αποτυπώνεται στο σώμα σας και έτσι αν χρειαστεί να το κάνετε μετά από ένα χρονικό διάστημα, το σώμα σας θα θυμάται το βήμα αυτό.

e-Dancing και Τρίπτυχο Σύστημα Διδασκαλίας Χορού


Κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και ερχόμαστε ακομη πιο κοντά σας με το νέο καινοτομικό πρόγραμμα διαδυκτιακής εκμάθησης χορού, edancing, και μπορουμέ να εκπαιδεύσουμε όλους τους λάτρεις του χορού σε όλα τα ερασιτεχνικά επίπεδα, εξ αποστάσεως. Οι σχολές χορού Apollon, με τη βοήθεια των πολλαπλών συστημάτων διδασκαλίας κι εκπαίδευσης του χορού σας εγγυόνται για τα αποτελέσματα των μαθημάτων σας, ήδη από τις πρώτες ώρες διδασκαλίας. Η μετάδοση της γνώσης του χορού πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες χορευτικές αναβαθμίσεις και τις πιο εξελιγμένες τεχνικές διδασκαλίας του χορού. Με την βοήθεια της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας, των ειδικά σχεδιασμένων πολυμέσων εκπαίδευσης χορού και της live τηλεδιάσκεψης κατφέρνουμε να διατηρούμε στα υψιστα επίπεδα τις προδιαγραφές διδασκαλίας χορού.


Μάθετε για το σύστημα διδασκαλίας μας.Ιδιωτικά μαθήματα

idiotika-mathimata-xorou-atomika-idiaitera-pencil-dance
 • Διάρκεια 50 λεπτά
 • Για 1 άτομο
 • Διδασκαλία Βηματολογίου

Διδαχθείτε τους αγαπημένους σας χορούς σε ατομικά μαθήματα edancing και απολαύστε την μαγεία του χορού απο το σπίτι σας και από το γραφείο σας. Οι ειδικοί μας καθηγητές χορού έρχονται κοντά σας μέσα απο τεχνολογικά ανεπτυγμένες μεθόδους διδασκαλίας και σας χαρίζουν μοναδικές χορευτικές εμπειρίες.

Ομαδικά μαθήματα

group_mathimata_xorou-omadika-pencil-dance
 • Διάρκεια 50 λεπτά
 • Μέχρι 5-6 άτομα
 • Τεχνική - Φιγούρες

Τα ομαδικά online μαθήματα χορού φέρνουν στον χώρο σας την εξειδίκευση στο χορό και την ανάπτυξη της χορευτικής κινησιολογίας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας με νέες φιγούρες και εντυπωσιακές μίνι χορογραφίες

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

party_mathimata_xorou-ekapaideytikes-sygkentrwseis
 • Διάρκεια 3 * 50 λεπτά
 • Ανοιχτό
 • Θεωρία χορού, Μέθοδοι εξάσκησης

Γνωρίστε κι εσείς τα Dance Webinars και κατανοήστε την φυσιολογία των χορών, τις ρίζες της κίνησης, τα οφέλη του και πολλα άλλα πολυ ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την τέχνη του ανθρώπινου σώματος.