Συχνές ερωτήσεις για τη λειτουργία των σχολών χορού Apollon

Πιέστε το πλήκτρο της ερώτησης σχετικά με το χορό και λάβετε την απάντηση για την αναζήτηση σας

Οι σχολές μας λειτουργούν καθημερινά από τις 14:00 το μεσημέρι και το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως και τις 18:00 το απόγευμα. Μπορείτε μέσα στις ώρες αυτές να κάνετε τα μαθήματα σας κατόπιν ραντεβού.

Το ωράριο φοίτησης στις σχολές χορού Apollon είναι ελεύθερο και το μάθημα καθορίζεται σε ώρα και ημέρα που εσείς θα επιλέξετε, κατόπιν ραντεβού. Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να προγραμματίσετε τακτικά εβδομαδιαία μαθήματα χορού, στα πλαίσια του ωραρίου λειτουργίας της σχολής.

Οι σχολές χορού Apollon λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και δέχονται νέα μέλη συνεχώς! Μπορείτε να εγγραφείτε στις σχολές μας και να ξεκινήσετε το αγαπημένο σας χόμπι, οποιαδήποτε στιγμή εσείς το αποφασίσετε.

Βεβαίως και μπορείτε. Από τις σχολές μας δικαιούστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό ωριαίο μάθημα για να πάρετε μια γεύση από όλες τις κατηγορίες χορού που μπορείτε να εκπαιδευτείτε ( Latin, Ευρωπαϊκούς χορούς, Κουβανέζικους, Αργεντίνικο Tango, Ελληνικούς χορούς) και να επιλέξετε το είδος που σας εκφράζει για να ξεκινήσετε τη χορευτική σας σπουδή.

Ναι, ομαδικά μαθήματα διενεργούνται καθημερινά σε όλα τα είδη χορού: Λάτιν και Ευρωπαϊκούς χορούς, Λαϊκούς, Παραδοσιακούς και Μοντέρνους. Τα ομαδικά σας μαθήματα καθορίζονται όπως ακριβώς και τα ατομικά σας μαθήματα, κατόπιν δηλαδή συνεννόησης και ραντεβού σε ώρα και ημέρα που εξυπηρετεί το πρόγραμμά σας.

Τα ομαδικά μαθήματα χορού είναι ολιγομελή 3-5 μαθητές ανά τμήμα και απαρτίζονται από μαθητές που βρίσκονται στο ίδιο χορευτικό επίπεδο.

Οι σχολές χορού Apollon λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πλην γιορτών και επίσημων αργιών.

Τα είδη των μαθημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε στις σχολές χορού Apollon είναι ατομικά ή ιδιωτικά μαθήματα, ομαδικά μαθήματα και τρίωρες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις

Μέσω προγράμματος που περιέχονται ιδιωτικά, ομαδικά και τρίωρες εκαπιδευτικές συγκεντρώσεις η αξία μπορει να μειώθει απο 12ευρώ η ώρα μεχρι και στα 6 ευρώ η ωρα.

Στις σχολές χορού Apollon εκτός από τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις σχεδόν κάθε μήνα υπάρχει και μια ιδιαίτερη χορευτική εκδήλωση. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέσα απο την καρτέλα Εκδηλώσεις ή από τις ενημερ΄ωσεις των κοινωνικών μας δικτύων.

...

...

...

...

...

...

...

...