Οι ΕκδηλώσειςΣτις Apollon Dance Studios

Απολαύστε τον χορό στον μέγιστο βαθμό και αφεθείτε στην μαγεία του, μέσα απο τις μοναδικές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που σχεδιάσαμε για εσάς.
Εξερευνήστε τώρα την ιστοσελίδα μας και βρείτε τους αγαπημένους σας χορούς.
Dance

Parties
Τα πάρτυ μας..είναι εκπαιδευτικά!

Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις- Parties

Στόχος μας είναι η γρήγορη χορευτική πρόοδος των μαθητών μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς εξάσκησης της διδαχθείσας ύλης. Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος των μαθητών μας και το κατά πόσο διαθέσιμοι είναι να κάνουν την εξάσκηση και επανάληψη τους μόνοι τους χωρίς την επίβλεψη του δασκάλου τους, ακολουθούμε το τρίπτυχο σύστημα διδασκαλίας στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι χορευτικές εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις. Κάθε Παρασκευή διοργανώνουμε θεματικά parties στα οποία χορεύουμε όλοι μαζί , δάσκαλοι και μαθητές, εξασκούμαστε σε όλα τα είδη χορών και διασκεδάζουμε με την ψυχή μας. Με αυτό το τρόπο η πρόοδος μας εκτοξεύετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με αυτόν χωρίς την χορευτική μας εξάσκηση. Μερικά από τα εκπαιδευτικά θεματικά parties μας είναι το Games Party, το Greek Latin party, τα parties δεκαετιών πχ. 80's – 90's, το Wine party, καθώς και δεκάδες ακόμα, μιας που κάθε Παρασκευή του χρόνου το θέμα είναι διαφορετικό. Καλεσμένοι είναι όλοι οι μαθητές μας και οι φίλοι τους που αγαπούν τον χορό. Τώρα η χορευτική εξάσκηση γίνεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και κυρίως με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για όλες τις χορευτικές εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις των σχολών χορού Apollon.

 • Βραδία Επιδείξεων
 • Θεματικά Πάρτυ
 • Βραδιές Προσκεκλημένων
 • Practice night


events-parties-ekapideutikes-sygkentrwseis-couple-dancing
Είπαν..Για τον χορό..
Dance

Trips
Ταξίδια ..με οδηγό το χορό!

Χορευτικές Εκδρομές

Κάθε χρόνο οι σχολές χορού Apollon διοργανώνουν εκπαιδευτικές εκδρομές με σκοπό την διασκέδαση. Αφήνουμε μακριά την ρουτίνα και την καθημερινότητα και διασκεδάζουμε άνευ ορίων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο. Το βηματολόγιο και η τεχνική του χορού πάνε για λίγο στην άκρη και εμείς είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε την ουσιαστική αξία του χορού... Τη διασκέδαση, το γέλιο, τη χαρά και το κέφι. Γνωρίζουμε νέους τόπους, τα ήθη και τα έθιμά τους, δοκιμάζουμε τις τοπικές λιχουδιές και από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός! Γνωρίζουμε τους παραδοσιακούς χορούς του κάθε τόπου και φυσικά μεταφέρουμε το δικό μας κλίμα χορού σε κάθε τόπο που πατάμε. Τα θεματικά πάρτυ μας ακολουθούν και εκεί! Χορεύουμε, διασκεδάζουμε και εξασκούμαστε σε όλα τα είδη χορών όπως ακριβώς κάνουμε και στις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις εκπαιδευτικές εκδρομές μας, παρακάτω:
 • Φθινοπωρινή Χορευτική Απόδραση
 • Καλοκαιρινή εκδρομή
 • Ταξίδια στο εξωτερικό


events-parties-ekapideutikes-sygkentrwseis-couple-dancing
Dance studio

Events
Επίσημες Εκδηλώσεις ..στις Apollon Dance Studios

Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις

Οι χορευτικές εκδηλώσεις των σχολών μας δεν σταματούν ποτέ! Οι σχολές χορού Apollon θέλοντας να ανεβάσουν τον πήχη του χορού ακόμα πιο ψηλά πραγματοποιούν μια πληθώρα επίσημων εκδηλώσεων, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με σκοπό τη διασκέδαση αλλά πάνω απ' όλα την χορευτική πρόοδο των μαθητών. Όλες οι εκδηλώσεις μας έχουν εκπαιδευτική μορφή σε συνδυασμό πάντα με ευχάριστο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μαθητές και δάσκαλοι παρουσιάζουν ιδιωτικές και ομαδικές χορογραφίες στους αγαπημένους τους χορούς, εντυπωσιάζοντας με την εξέλιξη τους το κοινό. Τα θέματα των επίσημων εκδηλώσεων διαφέρουν μεταξύ τους καθώς η κάθε μία προσφέρει διαφορετικά οφέλη στους μαθητές μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις επίσημες εκδηλώσεις μας:

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις εκπαιδευτικές εκδρομές μας, παρακάτω:
 • Trophy Ball
 • Tropical Night
 • Βραδιά Απονομής Βραβείων
 • Βραδιά Χορευτικών Επιδείξεων


events-parties-ekapideutikes-sygkentrwseis-couple-dancing
Dance

Competitions
Διαγωνισμοί χορού ..στις Apollon Dance Studios

Διαγωνισμοί χορού

Οι χορευτικοί διαγωνισμοί των σχολών μας δεν σταματούν ποτέ! Όλοι οι μαθητές των σχολών μας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία ενός διαγωνισμού χορού. Να εξελίξουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο τους χορούς προτίμησής τους και να προετοιμαστούν σαν επαγγελματίες για την συμμετοχή τους σε έναν μαθητικό διαγωνισμό!! Πρωταρχικός στόχος όμως είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Οι καταξιωμένοι δάσκαλοι και χορογράφοι των σχολών μας προετοιμάζουν χορογραφίες ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στο προσωπικό ύφος και χορευτικό στυλ των μαθητών μας, ώστε να αποδώσουν στα μέγιστα και να ευχαριστηθούν τη διαδικασία της προετοιμασίας τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες των διαγωνισμών χορού που έχουν δημιουργήσει οι σχολές χορού Apollon:
 • Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού
 • Fun Carnival Dancing


events-parties-ekapideutikes-sygkentrwseis-couple-dancing
Celebrations

dancing
Γιορτινά ..χορευτικά πάρτυ

Γιορτές γεμάτες χορό

Κάποιες μέρες του έτους έχουν ιδιαίτερη σημασία και αξία για τις σχολές χορού Apollon. Ημέρες χαράς και γιορτής που μόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούμε να περάσουμε. Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και φυσικά η Παγκόσμια Ημέρα Χορού τιμούνται ιδιαίτερα από τις σχολές μας στα επίσημα Events που διοργανώνουμε. Ιδιαίτερος στολισμός, γιορτινή μουσική, χορευτικά δώρα για όλο τον κόσμο και χορογραφίες, μαθητών και δασκάλων, είναι μερικά από τα συστατικά που δημιουργούν τα πιο αξέχαστα πάρτυ. Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι αγαπούν το χορό και θέλουν να μυηθούν στη τέχνη του.

Γιορτάζουμε όλοι μαζί, δάσκαλοι, μαθητές, συγγενείς και φίλοι σε βραδιές που αξίζει να θυμόμαστε:
 • Παγκόσμια Ημέρα Χορού
 • Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ
 • Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ


events-parties-ekapideutikes-sygkentrwseis-couple-dancing

Τα Νέα των σχολών χορού Apollon