Αν θέλετε…

να εξερευνήσετε την ομορφότερη τέχνη, το χορό, σας διαβεβαιώνουμε πως είστε στο κατάλληλο μέρος! Η επίσημη ιστοσελίδα των Σχολών Χορού Apollon αποτελεί μια πλούσια βάση πληροφοριών, ιστορίας, υλικού και εφαρμογών για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση σας στον υπέροχο κόσμο του χορού! Κι αν εμείς αφιερώσαμε αμέτρητες σελίδες για την αγαπημένη μας τέχνη, και άθληση, μπορούμε μόνο να σας υποσχεθούμε πως αποτελεί μια πρώτη γεύση στο ταξίδι σας ως χορευτές…

Μάθετε περισσότερα.
Αν θέλετε…

...να γνωρίσετε τόσο το χορό όσο και τις εγκαταστάσεις των Σχολών μας, την Ομάδα μας, το καινοτόμο Σύστημα Διδασκαλίας μας ή τις συναρπαστικές εκδηλώσεις μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας! Οι τρόποι; Πολλοί και διάφοροι! Ωστόσο σας τους παρέχουμε όλους! Πολύ απλά όμως, μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να κλείσετε αμέσως το πρώτο σας μάθημα στις Σχολές μας, εντελώς δωρεάν! Ή ακόμα και να επισκεφτείτε την πλησιέστερη σε εσάς Σχολή του Ομίλου Apollon Dance Studio © για να γνωριστούμε από κοντά, και να σας γνωρίσουμε την ομορφιά του χορού!

Μάθετε περισσότερα.
Αν θέλετε…

...να ενημερώνεστε για τα νέα της Σχολής, τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας και την πρόοδο των μαθητών και σπουδαστών των Σχολών Χορού Apollon Dance Studio ©, μη διστάσετε να μας ακολουθήσετε στα αγαπημένα σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Επιπλέον, μέσω της κάθε πλατφόρμας social media, έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε, να γνωριστείτε και να επικοινωνήσετε με άλλους φίλους και μαθητές της Σχολής και φυσικά λάτρεις του χορού! Οι Σχολές μας δραστηριοποιούνται ενεργά στα social media για να φέρνουν τη μαγεία του χορού κοντά σας καθημερινά!

Μάθετε περισσότερα.
Βρείτε μας στις Σχολές του Ομίλου

Οι Σχολές Χορού Apollon φέρνουν την αγάπη και το μεράκι μας για το χορό κοντά σας! Με σχολές του Ομίλου στα Δυτικά προάστια, είμαστε κοντά σας από το 2004!

Apollon Αγίων Αναργύρων

Κλεισούρας 20

210 26 92 502

Apollon Ιλίου

Ναυσικάς 118 και Πρέσπας

210 26 21 152

Apollon Μεταμόρφωσης

Μολιέρου 2 και Παπανικολή

210 28 15 501

Μάθετε περισσότερα.
Μάθετε περισσότερα.apollon_logo
Είπαν..Για τον χορό..
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ